Category Archives: Uncategorized

ŠTA SVE IZNAJMLJIVAČ MORA IMATI U APARTMANU!

Koje su naše obveze u 2019. godini? Što je novo, a što staro, i što provjerava turistička inspekcija? Koje sve propise moramo zadovoljiti kako bismo poslovali legalno i spavali mirno?

ŠTA SVE IZNAJMLJIVAČ MORA IMATI U APARTMANU!

Dragi iznajmljivači,

u prilogu na linku –   http://adria-edu.hr/wp-content/uploads/2019/09/Koje-su-naše-obveze-u-2019.pdfdajemo jedan članak o obvezama iznajmljivača za 2019. Isti Vam može poslužiti da se pripremite, kako je ova turistička sezona pri kraju, na vrijeme za 2020.

u prilogu na linku –   dajemo jedan članak o obvezama iznajmljivača za 2019. Isti Vam može poslužiti da se pripremite, kako je ova turistička sezona pri kraju, na vrijeme za 2020.

Također Vam skrećemo pažnju da je za 2020. dobro odmah, već sada, krenuti u prodaju Vaše smještajne jedinice jer se prodaja dobrim djelom vrši preko Internet portala – kanala prodaje pa je rana prodaja ključna za bolje rezultate.

Primijetili smo da neke smještajne jedinice nemaju nove fotografije dobre rezolucije pa Vam skrećemo pažnju da ako treba obnovite fotografije, odnosno da Vam profesionalni fotograf napravi nove fotografije. Za prezentaciju Vaše smještajne jedinice na Internet portalima fotografije su ključne. Isto se to odnosi i na prezentaciju Vaše smještajne jedinice na našim web stranicama www.apartmani-adriatic.hr

Podsjećamo Vas da mi, APARTMANI ADRIATIC,  uz vlastitu prodaju koristimo 20-tak internetskih portala – kanala prodaje, te na takav način već imamo rezervacija za sljedeću godinu, pa Vam predlažemo da se što prije započne s prodajom, ako već niste započeli.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Želimo Vam uspješnu sezonu 2020. i lijepo Vas pozdravljamo.

Stevo Žufić – 0911 255 055 ili 052 431 566

APARTMANI ADRIATIC – CENN TOURS D.O.O. – Poreč, Trg slobode 2a/III kat

info@apartmani-adriatic.hr – www.apartmani-adriatic.hr


APARTMANI ADRIATIC – NOVOSTI 2019

 

 

 

Poštovani iznajmljivači,

 

Obraćamo Vam se kao našem važnom poslovnom partneru, našem iznajmljivaču, sa željom da Vas obavijestimo o promjenama koje su se dogodile u našem poslovanju.

Naime, došlo je do promjene u vlasništvu i upravljačkoj strukturi društva Cen Tours d. o. o., no društvo kao pravna osoba nastavlja s radom na područjima koje pokrivaju recepcije u Špadićima i Novom Naselju. Novi vlasnik društva je Adria Bonus d. o. o. iz Poreča.

Poslovanje privatnog smještaja želimo u suradnji s Vama, našim važnim iznajmljivačem i poslovnim partnerom, unaprijediti jer je naša nova strategija da nam je u poslovanju privatni smještaj prioritet poslovanja  i time ćemo se baviti cijele godine, a obje spomenute recepcije radit će cijele godine i bit će Vam radi zajedničkog poslovanja stalno na raspolaganju.

Odgovorna osoba za poslovanje privatnog smještaja su:

  • Goran Gašparac, operativni direktor poslovanja Cen Toursa – tel. 095 8791 904, gasparac.goran@gmail.com

Našim se navedenim djelatnicima možete slobodno obratiti po bilo kojem pitanju preko navedenih kontakata ili na licu mjesta u recepcijama Špadići i Novo Naselje. Za sada radimo svakim danom osim nedjelje od 9,00 – 13,00 sati.

Ja sam Stevo Žufić, prokurist društva, ne radim operativno već samo poslove koji su vezani za razvoj, financije, strategiju i sl. ali se po potrebi možete i meni obratiti na 0911 255 055 ili zuf@adria-bonus.com.

U želji za promjenama poslovat ćemo pod tržnim nazivom (brandom) Apartmani Adriatic – Apartments Adriatic po čemu je iznajmljivačko poslovanje u Poreču poznato već desetljećima.

 

U želji da s Vama i konkretno porazgovaramo, da obnovimo ugovor, da se dogovorimo o cijenama, načinu prodaje, načinu prikaza vašega smještaja na Internet portalima i sl. naši će Vas predstavnici Ensi Škrlj i Goran Gašparac posjetiti u najkraćem roku. Naši će Vas predstavnici obavijestiti i o nizu novih usluga koje ćemo nuditi iznajmljivačima kako bi Vam olakšali poslovanje i isto zajedno s Vama učinili uspješnijim.

Sigurni smo da zajedno možemo puno učiniti, a što u konačnici za Vas i za nas znači bolje poslovanje, bolje popunjenje Vaših kapaciteta i veću zaradu od zajedničkog posla na turističkom tržištu.

 

Lijepo Vas pozdravljam i želim Vam uspješnu turističku sezonu.

 

APARTMANI ADRIATIC

Cen Tours d.o.o. Poreč

PROGRAM OBRAZOVANJA – CJELOŽIVOTNOG UČENJA ZA 2017.G.

PROGRAM OBRAZOVANJA – CJELOŽIVOTNOG UČENJA UČILIŠTA ADRIA EDU U FORMIRANJU ZA 2017.G.

Student Reading at Desk

Adria EDU je privatno učilište u formiranju sa sjedištem u Višnjanu, Istarska ulica 23 u Istarskoj županiji.

Učilište u formiranju povezano je sa društvom Adria Bonus d.o.o. iz Poreča koji privremeno provodi programe obrazovanja – cjeloživotnog učenja sa SVEUČILIŠTEM J.J. STROSSMAYERA IZ OSIJEKA.

Kapaciteti učilišta u osnivanju su slijedeći:

–        6 različitih prostorija za obrazovanje sa ukupno oko 150 mjesta

–        Kompletna oprema za potrebe obrazovanja

–        Dovoljan broj nastavničkog osoblja (iz učilišta ili vanjski suradnici)

–        23 verificirana programa koji će se u 2017.g. provoditi u suradnji sa SVEUČILIŠTEM J.J. STROSSMAYERA IZ OSIJEKA

Na učilištu ADRIA EDU u formiranju se nastava provodi u malim grupama i znanje se usvaja kroz aktivni pristup prenošenja znanja. Polaznici su ravnopravni sudionici u procesu obrazovanja, a ne pasivni promatrači koji reproduciraju tuđa znanja i spoznaje. Naglasak je na timskom radu, ali u isto vrijeme posebna pažnja posvećuje se individualnom pristupu svakom polazniku, njegovim intelektualnim potrebama i afinitetima.

Pregled programa koji će se provoditi sa SVEUČILIŠTEM J.J. STROSSMAYERA IZ OSIJEKA u 2017g. dajemo u nastavku:

Ekonomska grupa

Više podataka o svakom programu možete vidjeti na linku, odnosno u prilogu za svaki program:

Poljo grupa

Više podataka o svakom programu možete vidjeti na linku, odnosno u prilogu za svaki program:

Prehr-tehn grupa

Više podataka o svakom programu možete vidjeti na linku, odnosno u prilogu za svaki program:

  • Proizvodnja kobasica
  • Proizvodnja sira
  • Sigurnost hrane HACCP
  • Industrijsko sušenje
  • Senzorska analiza
  • Zdravo iz tanjura
  • Proizvodnja voćnih destilata

Umjetnička grupa

Više podataka o svakom programu možete vidjeti na linku, odnosno u prilogu za svaki program:

S obzirom na stručno nastavničko osoblje kojim raspolaže SVEUČILIŠTE J.J. STROSSMAYERA IZ OSIJEKA, odnosno samo učilište ADRIA EDU sa vlastitim ili vanjskim nastavničkim osobljem:

–        U 2017.G. RAZVIJATI ĆEMO I NIZ DRUGIH VLASTITIH PROGRAMA

–        U MOGUĆNOSTI SMO ZA KLIJENTE PRIPREMITI OBRAZOVNI PROGRAM SUKLADNO SPECIFIČNIM POTREBAMA ZAINTERESIRANIH

Za iskazivanje interesa za pohađanje pojedinog programa ili za dodatne informacije možete se obratiti na Adria Bonus d.o.o., Poreč, Partizanska 13, tel. 052 431 566 ili direktno dr. Zdenku Tomčiću na mobitel 091 4431 571, odnosno na e-mail: info@adria-bonus.com.