Category Archives: APARTMENTS ADRIATIC

IZNAJMLJIVAČI – TRAŽIMO NOVE APARTMANE!

IZNAJMLJIVAČI – TURISTIČKU SEZONU 2020. VEĆ SADA PRODAJEMO!

TRAŽIMO NOVE APARTMANE!!!

Prodaju apartmana turistima za 2020. već smo počeli!

– Prodaju vršimo preko naših standardnih kanala prodaje: naše web stranice www.apartmani-adriatic.hr i preko naših recepcija u Špadićima (052 452 190) i Novom naselju (052 452 189),


– Prodaju vršimo i putem najvažnijih svjetskih portala – internetskih platformi za prodaju kao što su: Booking.com, Air BnB. Holiday Home, Home Away, eDomizil, Tui Villas, Atraveo, RedAwning, Expedia, BelVilla, HomeToGo i drugim najznačajnijim portalima.

Sa Vama želimo poslovati na način koji Vama najviše odgovara.

Sami određujete svoje cijene, sezone i druge uvjete (minimalni boravak, primate ili ne pse, dozvoljavate pušenje, uvjete odlaska i dolaska gostiju i sl.) .

Sami i dalje prodajete svoje kapacitete, imate vlastite goste, prodajete i preko drugih agencija. Jedini uvjet je da precizno usklađujemo popunjenje da se ne dese duple rezervacije.

Isplaćujemo iznajmljivače odmah po odlasku gostiju.

Sa nama samo imate jedan dodatni snažan kanal prodaje koji Vam omogućava bolje popunjenje, odnosno veću zaradu.

JAVITE NAM SE ZA SURADNJU!

Za dodatne informacije javite nam se na kontakt:

– APARTMANI ADRIATIC – Cen Tours d.o.o. , direkcija trg slobode 2a/III kat (c/o Adria bonus d.o.o.)

Alisa Kotorić 091 528 3284, alisa@apartmani-adriatic.hr

– Stevo Žufić, prokurist, 091 1255 055, info@apartmani-adriatic.hr, zuf@adria-bonus.com

TRAŽIMO NOVE DJELATNIKE!

T

TRAŽIMO NOVE DJELATNIKE!

  • Voditelj turističke poslovnice (m/ž)
  • Recepcioner (m/ž)
  • Mjenjač (m/ž)

Opis posla

  • Voditelj turističke poslovnice za vođenje privatnog smještaja u Poreču – Špadići –  stalni radni odnos
  • Recepcioner u turističkoj poslovnici privatnog smještaja – sezonski radni odnos po dogovoru
  • Mjenjač u turističkoj poslovnici privatnog smještaja – sezonski radni odnos po dogovoruRadi se ujutro ili popodne u smjenama, po potrebi i dvokratno.

Uvjeti

Komunikacija sa iznajmljivačima je ključna za uspjeh u poslovanju i zato je potrebno tom djelu karakteristika kandidata pokloniti posebnu pažnju.

Potrebno je znati najmanje njemački i engleski (ili druge adekvatne jezike za posao u turizmu). Poželjan je ispit za voditelja turističke poslovnice. Spremnost na učenje, na vlastito usavršavanje, komunikativnost sa iznajmljivačima i gostima, pozitivan pristup rješavanju problema, fleksibilnost u radu, mobilnost, prilagodljivost i poštivanje pravila i standarda u poslovanju.

Prednost imaju kandidati sa par godina iskustva u istom ili sličnom poslu i ukoliko žive na područjima Poreča sa privatnim smještajem radi bolje komunikacije sa iznajmljivačima.

.

Stručna sprema:

Srednja stručna sprema ili viša/visoka

Jezici:

Engleski (napredno), Njemački (napredno) ili dr.

Vozačka dozvola: B

Vještine: Word, Excel, Outlook, Internet

Što nudimo

– fleksibilnost u radu i dogovaranju oko radnog vremena
– mogućnost napredovanja

Plaća neto n ruke:

Voditelj turističke poslovnice (m/ž) – 5.600 kn za početak, planiramo da plaća raste kako se ostvare rezultati u poslovanju

Recepcioner (m/ž) – 5.000 kn neto

Mjenjač (m/ž) – 5.000 kn netoPonude slati na: info@apartmani-adriatic.hr

info@apartmani-adriatic.hr

CEN TOURS d.o.o., Partizanska  52440 Poreč, Croatia

 OIB 40135629362, ID KOD HR-AB-52-040030049

   Tel +385(0)52 431 566 / +385(0)91 1255 055

APARTMANI ADRIATIC – NOVOSTI 2019

 

 

 

Poštovani iznajmljivači,

 

Obraćamo Vam se kao našem važnom poslovnom partneru, našem iznajmljivaču, sa željom da Vas obavijestimo o promjenama koje su se dogodile u našem poslovanju.

Naime, došlo je do promjene u vlasništvu i upravljačkoj strukturi društva Cen Tours d. o. o., no društvo kao pravna osoba nastavlja s radom na područjima koje pokrivaju recepcije u Špadićima i Novom Naselju. Novi vlasnik društva je Adria Bonus d. o. o. iz Poreča.

Poslovanje privatnog smještaja želimo u suradnji s Vama, našim važnim iznajmljivačem i poslovnim partnerom, unaprijediti jer je naša nova strategija da nam je u poslovanju privatni smještaj prioritet poslovanja  i time ćemo se baviti cijele godine, a obje spomenute recepcije radit će cijele godine i bit će Vam radi zajedničkog poslovanja stalno na raspolaganju.

Odgovorna osoba za poslovanje privatnog smještaja su:

  • Goran Gašparac, operativni direktor poslovanja Cen Toursa – tel. 095 8791 904, gasparac.goran@gmail.com

Našim se navedenim djelatnicima možete slobodno obratiti po bilo kojem pitanju preko navedenih kontakata ili na licu mjesta u recepcijama Špadići i Novo Naselje. Za sada radimo svakim danom osim nedjelje od 9,00 – 13,00 sati.

Ja sam Stevo Žufić, prokurist društva, ne radim operativno već samo poslove koji su vezani za razvoj, financije, strategiju i sl. ali se po potrebi možete i meni obratiti na 0911 255 055 ili zuf@adria-bonus.com.

U želji za promjenama poslovat ćemo pod tržnim nazivom (brandom) Apartmani Adriatic – Apartments Adriatic po čemu je iznajmljivačko poslovanje u Poreču poznato već desetljećima.

 

U želji da s Vama i konkretno porazgovaramo, da obnovimo ugovor, da se dogovorimo o cijenama, načinu prodaje, načinu prikaza vašega smještaja na Internet portalima i sl. naši će Vas predstavnici Ensi Škrlj i Goran Gašparac posjetiti u najkraćem roku. Naši će Vas predstavnici obavijestiti i o nizu novih usluga koje ćemo nuditi iznajmljivačima kako bi Vam olakšali poslovanje i isto zajedno s Vama učinili uspješnijim.

Sigurni smo da zajedno možemo puno učiniti, a što u konačnici za Vas i za nas znači bolje poslovanje, bolje popunjenje Vaših kapaciteta i veću zaradu od zajedničkog posla na turističkom tržištu.

 

Lijepo Vas pozdravljam i želim Vam uspješnu turističku sezonu.

 

APARTMANI ADRIATIC

Cen Tours d.o.o. Poreč