ŠTA SVE IZNAJMLJIVAČ MORA IMATI U APARTMANU!

Koje su naše obveze u 2019. godini? Što je novo, a što staro, i što provjerava turistička inspekcija? Koje sve propise moramo zadovoljiti kako bismo poslovali legalno i spavali mirno?

ŠTA SVE IZNAJMLJIVAČ MORA IMATI U APARTMANU!

Dragi iznajmljivači,

u prilogu na linku –   http://adria-edu.hr/wp-content/uploads/2019/09/Koje-su-naše-obveze-u-2019.pdfdajemo jedan članak o obvezama iznajmljivača za 2019. Isti Vam može poslužiti da se pripremite, kako je ova turistička sezona pri kraju, na vrijeme za 2020.

u prilogu na linku –   dajemo jedan članak o obvezama iznajmljivača za 2019. Isti Vam može poslužiti da se pripremite, kako je ova turistička sezona pri kraju, na vrijeme za 2020.

Također Vam skrećemo pažnju da je za 2020. dobro odmah, već sada, krenuti u prodaju Vaše smještajne jedinice jer se prodaja dobrim djelom vrši preko Internet portala – kanala prodaje pa je rana prodaja ključna za bolje rezultate.

Primijetili smo da neke smještajne jedinice nemaju nove fotografije dobre rezolucije pa Vam skrećemo pažnju da ako treba obnovite fotografije, odnosno da Vam profesionalni fotograf napravi nove fotografije. Za prezentaciju Vaše smještajne jedinice na Internet portalima fotografije su ključne. Isto se to odnosi i na prezentaciju Vaše smještajne jedinice na našim web stranicama www.apartmani-adriatic.hr

Podsjećamo Vas da mi, APARTMANI ADRIATIC,  uz vlastitu prodaju koristimo 20-tak internetskih portala – kanala prodaje, te na takav način već imamo rezervacija za sljedeću godinu, pa Vam predlažemo da se što prije započne s prodajom, ako već niste započeli.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Želimo Vam uspješnu sezonu 2020. i lijepo Vas pozdravljamo.

Stevo Žufić – 0911 255 055 ili 052 431 566

APARTMANI ADRIATIC – CENN TOURS D.O.O. – Poreč, Trg slobode 2a/III kat

info@apartmani-adriatic.hr – www.apartmani-adriatic.hr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *